Костов изключва голмайстора си за домакинството на Лудогорец


Костов изключва голмайстора си за домакинството на Лудогорец
Снимка: LAP.bg

9264 0

Левски е в навечерието на второто от серията дербита, в която влезе през настоящата седмица. Колосът вече победи с 2:0 като гост на Славия, а сега му предстоят важни двубои с Лудогорец и ЦСКА.

Николай Костов отново ще трябва да решава "чуждестранния" проблем, породен от твърде многото играчи с паспорти извън Европейския съюз - 6.

От "Мач Телеграф" разкриват в петък, че специалистът бил готов отново да извади един от двамата си голмайстори - Рикардиньо. Бразилецът вече натрупа 4 гола през сезона, макар че отсъства срещу Славия, когато отново бе изваден поради твърде многото легионери. 

Провалилата се опция

Първоначално идеята била Дарлан да отпадне, но той записа силно участие в междинния кръг, а и Фадига е с червен картон и ще бъде наказан за мача с "орлите".

Поради тази причина се очаква Костов отново да се лиши от единствения си активен типичен централен нападател. Голове в Левски, колкото Рикардиньо, е вкарал само Ел Джемили (4).

Вижте как ще решава проблема Левски с легионерите извън ЕС!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички