"100% сигурно": Transfermarkt изненада всички и обяви трансфер на Левски


"100% сигурно": Transfermarkt изненада всички и обяви трансфер на Левски
Снимка: levski.bg

7323 0

Мераците на Левски около Мариос Илия сякаш бяха сломени след изявление от кипърския Етникос Ахна по темата. Оттам признаха, че искат да задържат своя футболист и това е финалното решение на Съвета на директорите.

Кипърският трансфер на Левски не е провален

От Етникос Ахна обявиха случая за приключен, като признаха, че не е бил намерен пътят към споразумението с Омония, който бе един от основните кандидати. Друга информация обаче присъства в специализирания сайт Transfermarkt.

Той се позовава и на информация от Kerkida.net, където е опровергано твърдението, че българският клуб е ползван за параван за интереси и начин, по който да се манипулира сделката или различните агенти.

В колонката "трансферни слухове" в сайта Transfermarkt въпросният с Мариос Илия и Левски е... 100%. За сравнение, на бързия изглед излизат още четири слуха, като само един се доближава по проценти до този на "сините".

Най-звездният е Айвън Тони в Арсенал, но получава едва 28%. За Тияго Алмада в Аякс е 60%, за Фабрицио Диаз в Ал-Гарафа е 98%, докато за Константинос Стафилидис в АЕК Атина е 50%.

В специалната секция за Мариос Илия, който е оценен на 350 хиляди евро, и интереса на Левски към него изданието се позовава на информация от Kerkida.net. Ето и какво гласи тя:

Левски взима Мариос Илия, но през зимата

"Сагата с Мариос Илия и неговия трансфер в Омония най-накрая приключи, след като последваха изявления. Темата с него обаче остава на преден план.

Нашият сайт потвърди информация за Левски. Българският клуб, чийто мениджър е Николай Костов, вече има конкретни запитвания и със сигурност ще продължи да наблюдава играча, като ще направи своя ход през януари.

Трябва да се отбележи, че румънски клубове също разпитваха за футболиста. Левски обаче се отличава от останалите и остава като фаворит за подписа му" - пише изданието.

Съвсем наскоро пък Левски попадна на върха в изключителна класация - най-доминиращия отбор в света.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички