Костов избухна срещу съдийството: Имаше безспорен червен картон за Лудогорец


Костов избухна срещу съдийството: Имаше безспорен червен картон за Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1709 0

Треньорът на Левски Николай Костов съвсем очаквано обяви, че съдийските решения са повлияли за загубата от Лудогорец с 0:1 на „Герена“. Специалистът е категоричен, че съдията Георги Гинчев е спестил червен картон за разградчани.

Специалистът призна, че публиката на "сините" му влияе емоционално.

МНЕНИЕТО НА КОСТОВ

Започнахме много добре мача. През първите 20 минути превъзхождахме отбора на Лудогорец. В тези минути, когато имаше спорни отсъждания, нашите играчи започнаха да отклоняват вниманието си и допуснахме гол. След това положихме максимално усилия да изравним резултата, но не успяхме да го направим“, започна коментара си Костов.

ИЗБУХВАНЕ СРЕЩУ СЪДИЙСТВОТО

Мачът можеше да се развие по друг начин, ако някои от отсъжданията на съдията бяха по-различни. В 60 минута имаше безспорен червен картон за Лудогорец. Имаше и други спорни моменти, които няма как да обсъждам сега. Мисля, че заслужавахме повече. Съжалявам за момчетата и за публиката“, категоричен е той.

Лудогорец е един от най-добрите отбори. Имат опитни играчи с много европейски мачове. Мисля, че нашият отбор не им отстъпва. Представихме се достойно в този мач. Да, може би се отдалечаваме от челните места, но имаме дух и колектив. Развиваме се много добре.

Публиката на Левски ми влияе емоционално. Винаги уважавам подкрепата на публиката на Левски. Във времето мисля, че ще се промени отношението им към мен. Не обръщам внимание на плакатите", завърши Костов.

А ето как героят за Лудогорец си призна, че можеше да бъде изгонен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички