Кошмарно: Левски не е вкарвал гол над 7 часа и половина игра


Кошмарно: Левски не е вкарвал гол над 7 часа и половина игра
Снимка: Официален сайт на Левски

1339 0

В кошмарна серия на футболния терен се намира българския Левски, който изпусна второто място и вече се намира на 4-ото във временното класиране на Първа лига. "Сините" все още нямат победа в официален мач през тази година, като са записали 4 равенства и 3 поражения.

Всичко започна с дербито срещу ЦСКА, завършило 0:0 (15.02), след това ново равенство срещу Черно море 2:2 (22.02), за да дойде и поражение от Славия с 1:2 (01.03). Тогава последва успехът срещу Лудогорец (05.03) за Купата на България, но в редовното време мачът завърши 0:0 (както и в продълженията) и изходът бе решен след дузпи.

Само 3 дни разочароващо равенство срещу Ботев (Враца) - 0:0, а след прекъсването - загуба от Лудогорец с 0:1 (05.06) и поражение за Купата на България от Локомотив (Пловдив) с 0:2 (09.06). Освен загубите обаче, сега се наблюдава тенденцията Левски да не може да вкара гол.

Последно Робърта се разписа при загубата от Славия в 28'. До края на този двубой, както и следващите 4 (единият с продължения - 30 минути), Левски така и не може да намери пътя към противниковата врата. Днес тимът ще има възможност да промени това при гостуването си на Арда от 16:30 часа българско време. A каква е групата на Левски за Арда и кои 3-ма титуляри отсъстват?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички