Георги Тодоров: Положението в Левски е по-тежко от преди година


Георги Тодоров: Положението в Левски е по-тежко от преди година
Снимка: Официален сайт на Левски

2809 0

Новият треньор на Левски Георги Тодоров направи първи коментар за състоянието на отбора, след като отново застана временно начело на "сините". По-късно днес, от 16 часа, ще даде и пресконференция преди утрешния двубой с Арда.

"Сега положението е по-тежко от преди година. Има кадрови проблеми в защита, а и не само това. Доволен съм обаче, че момчетата тренират здраво. Те осъзнават, че може да се излезе от тази ситуация само с победи. Отиваме единствено с мисълта за успех над Арда. Ние сме Левски!", заяви Тодоров пред "Меридиан мач".

Преди около година Георги Тодоров отново бе назначен на пожар начело на Левски. Тогава специалистът замени Георги Дерменджиев и успя да класира "сините" в Лига Европа. В плейофа за класиране в евротурнирите бе победен Етър с 1:0. Днес специалистът празнува своя 64-и рожден ден. Межувременно, Тити Папазов обясни ситуацията около Петър Хубчев и отхвърли някои твърдения за него - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички