Георги Тодоров ще направи няколко промени срещу Арда, сменя схемата и пуска 18-годишен


Георги Тодоров ще направи няколко промени срещу Арда, сменя схемата и пуска 18-годишен
Снимка: levski.bg

2669 0

Временният наставник на Левски Георги Тодоров, който за шести пореден път поема "сините", обяви, че не е щастлив, че отново е на този пост, защото това означава, че нещата с треньорите не се получават. Той бе категоричен, че нито за миг не се е замислил дали приеме предложението на Наско Сираков, защото няма как да не помогне в такъв момент. Тодоров, който днес е рожденик, сподели, че най-големият подарък за него ще е победа в утрешния мач срещу Арда.

"Аз ви казах още миналата година, че трябва млад човек, но трябва да се спре с проба-грешка. Нямам колебания, как да откажа на Сираков. Той се нагърби да го спасява, някои дават наистина последните си пари, как да имам колебания. По-трудно е от последния път, когато бях, нямам какво да го крия. За тези две тренировки не съм усетил на някой да не му се играе, никакъв проблем не съм усетил. Обстановката и настроението довеждат победите, нищо друго. Утрешната среща затова е много важна. На първо място сигурно ще вземе участие един 18-годишен юноша, ще има промени в средата на терена и в схемата", заяви на пресконференцията. Става дума за родения през 2002 година Костадин Илиев, който по принцип е централен бранител, но може да играе и вляво на защитата.

"Надявам се хората, на които съм гласувал доверие, да се справят. Няма победа отборът, нормално е да са затормозени психически. Това, че няма победи е проблемно, а и обстановката, която се създаде, едва ли им е лесно. Но затова тук говорим за професионализъм. А и те трябва да улеснят ръководството за събирането на пари. Първо, че много се играе назад и встрани и така трудно ще играем атакуващо. Няма широчина в отбора, проблем, който също се надявам да се справим. Трябва да играем комбинативен футбол, да се надиграваме, много добри футболисти са, но това се показва на терен", сподели още Тодоров.

"Да ви кажа, не съм щастлив, че се върнах отново, защото означава, че нещата не са се случили. В последната година като условия всичко бе на ниво. Отдавна не е било така. Мислех, че миналата година ще е за последно, но се връщам в изходна позиция. Не сме говорили конкретно за целите, защото имат много ангажименти около финансирането. Наско ми се обади дали мога да помогна. Няма как да откажа, защото хората даряват последните си пари, а аз да не помогна - няма как.

Нещо, което мога да кажа е, че някакъв живот и настроение се върна в отбора. Аз няма да пренебрегна никой - независимо дали му изтича договорът, ако показва на терена, че заслужава. Нека мине утрешният мач и тогава в конкретика. С Наско не повече от 5 минути сме говори, когато се съгласих да помогна. Вчера имахме по-дълъг разговор. Една къща се строи от основите, не от комина. Такъв дисбаланс, но не искам да коментирам, защото ще излезе като оправдание, но имаме проблем в защитата. Двама централни с по 7 картона, като единият има проблем, но стиска зъби и игра", заяви той и допълни, че Найджъл Робърта е контузен, а Симеон Славчев не е тренирал с отбора.

Межувременно, Тити Папазов обясни ситуацията около Петър Хубчев и отхвърли някои твърдения за него - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички