Георги Тодоров: Само феновете правят нещо положително в момента


Георги Тодоров: Само феновете правят нещо положително в момента
Снимка: Официален сайт на Левски

1805 0

Временният наставник на Левски Георги Тодоров отправи много силни думи към привържениците на клуба за всичко, което направиха през последните месеци, за да спасят клуба си. В неделя "сините" гостуват на Арда в търсене на първа победа  за 2020 година.

"Ако трябва да сме честни, само феновете правят нещо положително в момента. Разчитам да поддържат отбора. Много хора ми звънят да ме подкрепят, но ми е ясно, че при загуба няма да е така. Важно е за феновете да подкрепят клуба, отборът може и да има слаби моменти. И точно това правеха в последните месеци, подкрепяха клуба. Трябва на тях да се свалят шапка, защото направиха велики неща", сподели Тодоров на пресконференцията си.

Относно двубоя с Арда:"Добре групиран отбор, имат добри изпълнители на статични положения, играят на контраатаки. Имат добри възможности, независимо, че много хора ги напуснаха. Не мога да си помисля, че в Левски няма да се търсят резултати. Аз съм израснал тук и така уча и хората тук. Трябва да търсим до последния момент и Купата. Ако не можем и са по-добри, да, но ние трябва да търсим всеки един двубой победата. Левски не е такъв отбор, ама много важно, ще бъдем 4-ти или 5-ти, няма как". А какви промени се готви да направи за утрешния двубой - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички