Колко струват новите играчи на Левски?


Колко струват новите играчи на Левски?
Снимка: Оф. сайт на Левски

1253 0

Футболният Левски продължава да не впечатлява с представянето си по родните терени, въпреки че през зимната пауза "сините" се подсилиха с шест нови попълнения - Звонимир Микулич, Фейсал Рерас, Начо Монсалве, Ребин Сулака, Билал Бари и Драган Михайлович.

Почти всеки един от тях пристигна като свободен агент, като изключение прави единствено Бари, за когото Монтана получи 50 хиляди лева от Левски. Все пак, финансови средства са били изразходени и за другите, макар и не като трансферна сума, а като комисионни за агентите.

Dsport разкрива и точно колко е получил всеки от тях, позовавайки се на свои източници. Импресариото на вратаря Микулич е получил 4 хиляди евро, посредниците на Начо и Рерас са получили най-солидни суми - около 14 хиляди евро, а тези на Сулака - 5 хиляди евро.

Единствено Михайлович не е коствал абсолютно нищо на Левски, като изключим самата му заплата. Така излиза, че "сините" са заплатили 37 хиляди евро за комисионни + още 50 хиляди лева за трансфера на Бари. А от Ди Си Юнайтед направиха първи коментар за трансфера на Робърта от Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички