Батков проговори за сафарито на Сираков по време на мачовете с Тампере


Батков проговори за сафарито на Сираков по време на мачовете с Тампере
Снимка: БГНЕС

13500 0

Бившият собственик на Левски Тодор Батков разкри истината за легендарното сафари, което настоящият собственик на клуба Наско Сираков си е организирал през лятото на 2007 г., когато тимът играеше в предварителните кръгове на Шампионска лига срещу финландския Тампере.

"Истина е, че беше на сафари. Аз бях много изненадан – също съм ловец и това ми е единственият порок (смее се). Той ми съобщи, че заминава на сафари и моята първа реакция беше: "Чакай, ние играем?!". Той ми отговори: "Е, тия финландци…", обаче видяхте какво стана. Истина е това, да, няма как да кажа "не”. Не съм такъв тип човек, винаги съм се отнасял с уважение", заяви адвокатът пред transitionstories.eu.

"Вижте, функцията на Наско беше много интересна. Той нямаше задължение да стои на бюро, да чете някакви бумаги, да подписва. Неговата функция беше като морална опора на Мъри, респект на футболистите, респект на съблекалнята и неговото набито око. Той е футболен човек и определено разбира футбола като тактика и стратегия. Какво са си говорили аз никога не съм се бъркал, както и по отношение на школата. Истина е, че последната година на съвместната работа на Наско с Мъри той престана да се появява на "Герена", допълни бившият шеф на "сините".

"Аз съм го молил, Мъри ми е подсказвал: "Нека да се появи"... Отчитайки днешните дадености, мога да кажа, че съм стоял зад Наско, подкрепял съм го и с каквото мога да помогна съм насреща. Не му е леко и на него – чухме се наскоро и ми каза, че сега разбира какво ми е било на мен", каза още Батков. А ето какви са задачите за Левски през тази година и какво помогна за спасяването на клуба, според Сираков. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички