Гонзо заяви, че с Васил Божков Левски е щял да догони Лудогорец


Гонзо заяви, че с Васил Божков Левски е щял да догони Лудогорец
Снимка: bTV

3818 0

Един от любимците на Сектор "Б" и всички левскари Георги Иванов - Гонзо заяви в предаването "Игра в центъра" на Palms bet, че ако Васил Божков се е бил задържал в Левски повече време, то клубът е щял да достигне нивото на Лудогорец много бързо:

"Появи се един отбор като Лудогорец, който започна да влага много пари. И в един момент се видя, че парите са повече от традициите, които имат Левски и ЦСКА. Ако беше продължил Божков да е собственик на Левски, смятам, че "сините" щяха да успеят да изпреварят Лудогорец до една-две години. Нито един от клубовете, които са в момента не можа да се доближи до Лудогорец.", заявява Гонзо, след което коментира и продажбата на Найджъл Робърта в САЩ:

"Левски продаде добър футболист в лицето на Робърта, но парите са жизнено важни за клуба. Но всеки клуб може без всеки футболист. Всеки отбор страда, когато си замине един от най-добрите ни футболисти, аз не го разглеждам по този начин, но със сигурност Левски ще изпита някакви трудности, но ние не сме видели от другите нападатели на тима още нищо. Ще видим как ще успеят да го заместят.", казва Гонзо и добавя:

"Смятам, че Левски и други години е бил във финансови трудности, въпреки че не сме ги обявявали. Добрите футболисти е трудно да се открият. Особено за клубовете в България. Когато доведеш един добър централен нападател, който решава мачове, е трудно да го задържиш. Смятам, че в съблекалнята на Левски им липсва лидер. Не говоря за шеги, бъзици и такива неща. В тежките моменти се печелят титлите. За да бъде някой човек лидер трябва да бъде уважаван от всички не само заради качествата си на футболист, а и чисто човешките", коментира Георги Иванов.

А как "сини" ветерани са съветвали Робърта да си тръгне от клуба, прочетете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички