Колев: Не сме застраховали Левски срещу извънредни обстоятелства, защото не можем да си го позволим


Колев: Не сме застраховали Левски срещу извънредни обстоятелства, защото не можем да си го позволим
Снимка: Официален сайт на Левски

1825 0

Индиректният разговор между изпълнителния директор на Левски Павел Колев и футболния агент Николай Жейнов продължи в социалните мрежи. Там Колев отново е отговорил на агента, след като той го атакува, че не е направил застраховка срещу форсмажорни обстоятелства и не е информирал ФИФА и ЕСА за това.

"При нас никога не е ставало дума за едностранно намаляване на заплатите от страна на клуба. Няма законово основание за това. Както няма и възможност за индивидуални застраховки срещу форсмажор и тежки контузии в България. Трябва да се правят в чужбина и не можем да си го позволим. Както и още 600 професионални клуба в Европа. Не че от ФИФА и ECA са ме питали за това…", e написал Колев, според "Гонг".

"Аз мога да дискутирам с всеки, стига да е готов и да има желание. И не виждам нищо срамно да си на заплата, между другото. Така са още поне милион и половина българи. Дано да сме здрави и да може да си я получаваме", допълни директорът на "сините" и призова спорът да бъде прекратен и довършен другаде и при други обстоятелства. С последното се съгласи и Жейнов. А колко ще спести Левски с намаляването на заплатите вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички