Ейолфсон сподели дали остава в Левски, малко след като стана ясно за интереса от Брьондби


Ейолфсон сподели дали остава в Левски, малко след като стана ясно за интереса от Брьондби
Снимка: Официален сайт на Левски

5325 0

Централният бранител на Левски Холмар Ейолфсон отговори на въпроса, който касае всички "сини" фенове - дали ще остане на "Герена". Това се случи по време на виртуалната "разходка" за феновете из дома му, като той стана първият играч на тима, който го прави.

"Да, аз имам договор до 2021 година и не виждам нещо, което може да го промени" - отговори той, след което пожела на привържениците да са здрави и завърши с "Един за всички, всички за Левски". Това става часове, след като се появиха информациите, че той ще бъде продаден.

Масово из медиите у нас се разнесе спекулацията, че датският Брьондби е най-сериозният фаворит за подписа му, както и че вероятността исландецът да остане в Левски е нищожна. Ейолфсон опроверга тези слухове и успокои "сините" привърженици.

Относно споменатата виртуална "разходка" из дома му, припомняме, че няколко дни стана ясно, че "сините" са решили да дадат шанс на привържениците си да се докоснат до живота на своите любимци на терена, като "влязат" в техните домове чрез видеовръзка, а освен това футболистите ще отговарят и на въпросите, които получат.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички