Кокала разкри дали ще се върне на "Герена", ако Грант подпише с Левски


Кокала разкри дали ще се върне на "Герена", ако Грант подпише с Левски

1691 0

Бившият треньор на Левски Емил Велев - Кокала призна, че ще се завърне на "Герена", ако треньор на сините стане Ав­рам Грант.

"Ако той подпише с Левски, аз ще съм му помощник. Не сме говорили за пари или схеми на игра, но приказвахме много в последните 48 часа. Иска да е ясно всичко. В момента Левски си има треньор и докато не приключи отношенията си с него, трябва да изчакаме. Но аз ще съм дясната му ръка в Лев­ски. Познаваме се от много го­дини и отдавна искам да работя с него. Аврам е страхотен треньор и всеки може само да се учи от него", заяви той пред 5port5.co.il, цитиран от "Тема спорт".

"Левски за последен път ста­на шампион през 2009 година с мен начело, а толкова дълга пауза без титла е недопусти­ма. Това е славен отбор, който иска да печели шампионата всяка година и не се задоволява с второто място. Вярно е, че има и други силни отбори - Лу­догорец и ЦСКА, но аз израснах в Левски и знам колко голям клуб е. Чух, че ваши колеги са писали, че Левски не ме иска и че преговарям с Бней Сахнин. Това са лъжи. Не знам кой и за­що ги измисля. Не съм говорил с никого от Бней Сахнин, това е истината", коментира Велев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички