Аврам Грант се е разбрал с Левски за над половин милион на година


Аврам Грант се е разбрал с Левски за над половин милион на година
Снимка: Getty Images/Guliver

2336 0

Аврам Грант вече се е договорил с Левски и ще подпише договор за две години, пишат медиите в Израел. Там също следят детайлно развитието около евентуалния нов наставник на "сините", като се отбелязва, че Грант ще взима рекордна заплата у нас. 

Според sport1.maariv.co.il, треньорът ще подпише официално в петък, а годишната му заплата ще бъде около 800 хиляди евро без бонусите за титла и успехи в европейските турнири. Това противоречи на информацията на други издания, че Аврам се е съгласил да подпише с Левски за около 25 хиляди евро на месец. 

Грант е бил в България с адвоката си Уди Сохтовиц и са се срещнали два пъти със собственика на столичани Спас Русев. Същото издание твърди, че Емил Велев няма да бъде помощник на бившия мениджър на Челси, тъй като не е от най-желаните хора на "Герена". 

От изданието също така цитират и Диана Иванова, която потвърждава новината им. "Вчера се разбрахме с Аврам Грант да стане част от отбора ни. Левски много иска той да води тима. Грант се прибира в Израел и ще е отново тук в четвъртък. Всичко е готово, чакаме само подписването".

Другият вариант за нов треньор на Левски е носителят на купата на Италия с Лацио през 2009 г. Делио Роси. Очаква се днес Спас Русев да се срещне и с него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички