Делио Роси след преговорите: Не мога да кажа нищо


Делио Роси след преговорите: Не мога да кажа нищо
Снимка: Gulliver/GettyImages

1363 0

Спряганият за евентуален нов треньор на Левски Делио Роси пристигна днес в София, за да преговаря за евентуалния си бъдещ пост. Специалистът и собственика на "сините" Спас Русев имаха среща в столичен хотел, като преговаряха в продължение на няколко часа.

Минути след края на срещата той заяви, че не може да коментира случилото се, а решението на боса на столичния клуб се очаква да бъде взето до края на седмицата.

"Не мога нищо да кажа за момента. Мога да кажа единствено, че съм щастлив, че съм в България и че мога да се срещна с хора, които ми предлагат работа извън Италия. 

Решението е двустранен процес. Четох за Левски в интернет и разбрах, че имат 26 титли. Те са един от най-титулуваните отбори в България. Знам още, че играят със син екип и имат проблеми в последните години. Освен това съм наясно, че тимът иска отново да е велик отбор", заяви Роси пред NOVA.

Вчера Спас Русев имаше среща и с Аврам Грант, като медиите в Израел твърдят, че той ще бъде новият треньор на Левски и ще бъде обявен в петък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички