Докато всички се интересуват от Грант, какво се случва с Николай Митов?


Докато всички се интересуват от Грант, какво се случва с Николай Митов?
Снимка: Guliver/GettyImages

3267 0

Тема №1 в българския футбол в момента е идването на Аврам Грант в Левски. По всичко изглежда израелският специалист се е разбрал със "сините" и ще подпише в петък своя договор за 2 години. Но докато всички обсъждат бившия мениджър на Челси, един човек, към когото никой не се обърна. Това е Николай Митов.

Sportlive.bg научи, че нито един човек от ръководството на 26-кратните шампиони не е разговарял с настоящия треньор на Левски, който продължава да е с неизяснен статут на "Герена". Той е бесен от създалата се ситуация, но в никакъв случай не е готов да напусне по собствена воля.

Основната причина за това е фактът, че за втори път той е готвен за уволнение едва в началото на сезона. Този път Митов е изключително прав да се сърди, защото през лятото му бяха доведени куп футболисти и той трябваше да гради отбор от нулата. Още в края на миналия сезон се предполагаше, че бившият треньор на Септември ще бъде освободен, но тогава ръководството му гласува пълно доверие за следващата кампания. Той обаче така и не усети въпросната подкрепа.

Друг фактор да не напусне по собствено желание е фактът, че преговорите за нов треньор на Левски са изключително публични и той е трябваше да научи от медиите за случващото се, включително и след победата над Витоша, когато репортер го попита какво мисли за Аврам Грант.

Не на последно място е и фактът, че Митов ще получи неустойка при разтрогване на договора му. Тъй като Левски не изпълни обещанията си към него, той не се чувства длъжен да напуска по собствена воля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички