Кога да очакваме решението за следващия треньор на Левски?


Кога да очакваме решението за следващия треньор на Левски?
Снимка: БГНЕС

1842 0

Търсенето на нов треньор на Левски по всичко изглежда приключи. По всяка вероятност собственикът Спас Русев няма да се насочи към третия вариант за наставник в лицето на Рене Жирар и ще избира между двамата, с които вече води преговори - Аврам Грант и Делио Роси.

В понеделник бившият мениджър на Челси проведе преговори, а в родината му излязоха информации, че двете страни са се разбрали за 2-годишен договор и 800 хиляди евро годишна заплата. Времетраенето беше потвърдено и от български източници, но възнаграждението му ще бъде по-близо до 25 хиляди евро на месец, без различните бонуси, които са били заложени по време на преговорите.

Делио Роси, с когото Русев трябваше да се срещне в Италия, изненадващо се озова в София снощи и също разговаря с боса на "сините" за мястото на Николай Митов. В същото време настоящият треньор на "сините" не е информиран от никого за случващото се в клуба.

Според последната информация, която Sportlive.bg има по случая, Спас Русев и компания ще заседават днес и в четвъртък ще обявят решението си за това кой ще бъде треньор на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички