Клубният футбол се завръща: 12-те интересни мача през уикенда, които не бива да пропускате!


Клубният футбол се завръща: 12-те интересни мача през уикенда, които не бива да пропускате!
Снимка: Getty Images, Lap.bg / колаж: SportLive

2405 0

След паузата за световните квалификации на националните отбори, през идния уикенд (11-12 септември) клубният футбол се завръща с пълна сила! SportLive.bg избра за Вас 12 мача от първенствата на България, Англия, Испания, Италия и Германия, които не бива да пропускате:

ПЪРВА ЛИГА

В съботния ден Лудогорец приема Черно море (18:30 ч.), а ЦСКА ще гостува на Славия (20:45 ч.) в столичното дерби. Това ще е последен официален мач за разградчани и "армейците" преди старта им в Лига Европа и Лигата на конференциите през следващата седмица!

В неделя пък Станимир Стоилов ще направи официалното си завръщане начело на Левски. За "сините" предстои тежко гостуване на Локомотив Пловдив от 21:00 ч.!

ВИСША ЛИГА

На Острова предстои интригуващ мач между Лестър и Манчестър Сити в събота (17:00 ч.). По същото време Кристиано Роналдо вероятно ще дебютира повторно за Манчестър Юнайтед при гостуването на Нюкасъл. 

В неделя пък Марсело Биелса и Юрген Клоп ще премерят сили от 18:30 ч., като в тази среща се очаква зрелищен футбол, много положения пред вратите на Лийдс и Ливърпул и вероятно - доста голове!

ЛА ЛИГА

Съботният мач между Севиля и Барселона бе отложен, но пък в неделя шампионът Атлетико Мадрид гостува на непредсказуемия отбор на Еспаньол (15:00 ч.), а малко по-късно (22:00 ч.) Реал Мадрид се завръща на своя стадион "Сантяго Бернабеу", за да посрещне Селта. 

ЛИГА 1

Във Франция акцентът би паднал върху домакинството на ПСЖ на Клермон (събота, 18:00 ч.), но след като старши треньорът Маурисио Почетино разкри, че ще даде почивка на Лионел Меси и Неймар, интересът към тази среща рязко ще се понижи!

СЕРИЯ А

След напускането на Кристиано Роналдо италианското първенство позагуби от чара си, но бившият му отбор Ювентус гостува на Наполи в събота (19:00 ч.). В неделя пък ще гледаме още един интригуващ сблъсък - този между Милан и Лацио, който е с начален час 19:00 ч.!

БУНДЕСЛИГА

Два са любопитните сблъсъци в Германия този уикенд, като и двата ще се състоят в събота - Ерлинг Холанд и Борусия Дортмунд гостуват на резултатния тим на Байер Леверкузен (16:30 ч.), а Роберт Левандовски и Байерн Мюнхен ще пътуват до Лайпциг за гостуване на местния отбор (19:30 ч.).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички