ВИДЕО: Меси плаче неутешимо след успеха и рекорда с Аржентина


ВИДЕО: Меси плаче неутешимо след успеха и рекорда с Аржентина
Снимка: Getty Images/Guliver

2297 0

Скоро след сбогуването му с Барселона феновете на Лионел Меси отново го видяха облян в сълзи. Това се случи след победата над Боливия в световна квалификация. В този мач, завършил с резултат 3:0 в полза на "гаучосите", Меси и компания за първи път от много време играха пред родна публика.

Това развълнува безкрайно много капитана на Аржентина, който се разплака неудържимо. Както е известно, той вкара и трите попадения за своя тим и задмина бразилската легенда Пеле по брой голове, реализирани за южноамерикански национален отбор.

След мача с Боливия аржентинците празнуваха със своите фенове спечелването на Копа Америка 2021 по-рано през лятото. "Не мога да измисля по-добро място, за да отпразнуваме това. Майка ми и братята ми са на трибуните. Те преминаха през много и сега са тук, за да празнуват, заради което съм много щастлив. Много исках да се насладя на това. Чаках го дълго, мечтаех за това. И случилото се е уникално", заяви суперзвездата през сълзи. А колко е важен националният отбор за него вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички