"Kicker" отличи един играч на Левски и призна "акустичното надмощие" на "сините" фенове


"Kicker" отличи един играч на Левски и призна "акустичното надмощие" на "сините" фенове
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

19305 0

Германският вестник "Kicker" отличи 2 неща у съперника на Айнтрахт - Левски, след мача между двата тима в Лига на конференциите. В София двата тима направиха равенство пред запълнените трибуни на стадион "Васил Левски".

Един играч в "синьо" е над всички - впечатлени са в Германия

От популярната медия са се впечатлили от крилото на "сините" Уелтън Фелипе и от гръмогласната публика на столичния гранд, става ясно от техен материал за двубоя.

"Отново и отново светкавично бързият Уелтън Фелипе от страна на домакините, който - поне в началото, създаваше опасности и държеше Аурелио Бута зает отдясно за Айнтрахт", пише Kicker".

Другото силно оръжие - феновете

"Друго качество на стадиона във Франкфурт са феновете (за реванша, б.а.), които подкрепяха тима с около 1500 привърженици в българската столица, но бяха в неравностойно положение, поне акустично, срещу привържениците на Левски със силни гласове. Това може да се промени у дома", допълва изданието. 

Медията от Германия критикува шампиона в Лига Европа за 2022 година за пасивността и непоследователността им в атака. Но отбелязва, че в защита са били стабилни, с изключение на ситуацията с пропуска на Роналдо при 1:0 за Айнтрахт. А в социалните мрежи феновете на Левски направиха фурор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички