Капитанът на Левски Николай Михайлов: По-малко интервюта, повече съсредоточаване на терена


Капитанът на Левски Николай Михайлов: По-малко интервюта, повече съсредоточаване на терена
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1525 0

Титулярният вратар и капитан на Левски - Николай Михайлов, даде интервю пред клубната телевизия "Левски ТВ", в което говори за летния подготвителен лагер на "сините" в Боровец. Той заяви, че условията са перфектни, а тимът трябва да продължи възходящата си линия и през новата кампания:

"Всичко е нормално, условията са перфектни да се подготвим, да направим една ползотворна подготовка, да сме здрави всички. Националните състезатели имахме 5-6 дена почивка малко да презаредим батериите. Никой не е излизал от форма, което е много важно. Коментирах и с доктора - всички футболисти са в една прилична ситуация, най-вече са здрави. Започваме да работим да окомплектоваме отбора физически и тактически. Имаме достатъчно време да надградим и да изглеждаме още по-добре", започна Михайлов.

"Спечелването на Купата беше уникален момент и емоция, защото след толкова много години успяхме да донесем трофей на "Герена", но сега очакванията ще бъдат още по-големи. Имаме тежък съперник в Европа, започва и първенството, имаме и Суперкупа, имаме доста неща, за които да се борим. Има нови попълнения, които трябва бързо да навлязат в колектива, но това е наша работа, на по-опитните, да ги ориентираме по-бързо в ситуацията".

Относно предстоящите мачове с ПАОК

"Със сигурност ПАОК е тежък съперник. Имат голям бюджет, президент с голям финансов ресурс, имат добри играчи, доста чужденци. Ние се завръщаме след дълги години извън Европа. Надяваме се да направим добър резултат, особено пред нашите фенове. В два мача всичко може да стане! Трябва да бъдем перфектни - и в атака, и в защита, за да излезем победители", заяви синът на Борислав Михайлов и разкри личните си цели на "Герена":

"Моите лични цели са да бъда здрав, да помагам на Левски, да изиграем още по-добри мачове, да натрупаме още повече "сухи" мрежи. Левски е над всичко. Направихме едни стабилни 6 месеца, сега трябва да продължим и да затвърдим тази работа. В атака имаме нови хора, надявам се да вдигнат класата и нивото на отбора, да отбелязваме повече голове, защото в определени мачове имахме затруднения в този елемент".

"По-малко интервюта"

"От тук нататък, както се казва - по-малко интервюта, повече съсредоточаване на терена, всеки да знае какво трябва да прави, всеки да се развива и всеки да даде максимума за това Левски да бъде там, където трябва да бъде!", посъветва 33-годишният страж на 26-кратните шампиони на България.

Вижте още: Как ще изглежда Левски през сезон 2022/23?


 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички