Капитанът на Левски: Имаме още работа за вършене, не беше трудно да остана


Капитанът на Левски: Имаме още работа за вършене, не беше трудно да остана
Снимка: Levski.bg

2106 0

Капитанът на Левски Пламен Андреев използва социалната мрежа Instagram, за да коментира новия си договор с клуба. 18-годишният вратар подписа с родния си клуб до лятото на 2025 година.

В мрежата футболистът обяви, че за него Левски е повече от роден клуб и не е било трудно да реши да остане на "Герена" за още 2 години.

"За мен Левски е повече от роден клуб! Не беше трудно да взема това решение. Имаме още работа за вършене, защото предстоят още по-големи предизвикателства", написа Андреев, публикувайки снимка, на която е с другите млади играчи, преподписали със "сините" - Асен Митков и Антоан Стоянов.

Прави впечатление, че много съотборници - бивши и настоящи, коментират публикацията на стража и се радват за него. Сред тях са Илиян Стефанов, Филип Кръстев и Драган Михайлович.

"Нашият капитан", пише атакуващият полузащитник Стефанов и добавя емоджи на сърце. "Това е само началото", добавя Кръстев, а Михайлович е изпратил на вратаря аплодиращи емотикони и синьо сърце. А ето с кой желан футболист се размина Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички