Капитанът на Левски и бившият им голмайстор също напускат?


Капитанът на Левски и бившият им голмайстор също напускат?
Снимка: Официален сайт на Левски

1992 0

Две важни фигури за отбора са на път да напуснат Левски. Това са капитанът Иван Горанов и нападателят Станислав Костов. Почти сигурно двамата няма да играят за "сините" през следващия сезон, твърди "Тема спорт". Бъдещето им ще стане ясно днес.

От ръководството поставиха ултиматум на играчите си да дадат своя отговор дали остават, или напускат, до днес. Горанов не е потвърдил, че остава, тъй като към него имало запитвания от чужбина. Според изданието клубът може да изпусне национала без пари, но ръководството се надява, в случай че обяви, че напуска, Горанов да се съгласи да бъде продаден за символична сума.

За раздяла с Костов се говори отдавна, особено след като се разбра, че той е имал пререкания с треньора Георги Тодоров. Освен това, голмайсторът на тима през сезон 2018/19 проведе слаба кампания 2019/20, най-вече защото лекува тежка контузия.

Пред продажба са и чужденците Найджъл Робърта, Стайн Спиерингс, Холмар Ейолфсон и Паулиньо. Много е възможно и Станислав Иванов да бъде трансфериран. Ръководството вече е постигнало договорка с Франко Мазурек за разтрогване по взаимно съгласие. Надеждите са така да се процедира и с Насиру Мохамед. А кой може да е първото лятно попълнение на "сините" вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички