Какво се знае на този етап за убийството до стадион "Георги Аспарухов" (ОБНОВЕНО)


Какво се знае на този етап за убийството до стадион "Георги Аспарухов" (ОБНОВЕНО)
Снимка: Sportlive.bg

4638 0

В сряда (29 септември) сутринта районът около стадион "Георги Аспарухов" в София бе отцепен заради открит труп на мъж с огнестрелна рана. Тялото е било намерено от деца, които са отивали на тренировка по художествена гимнастика в близката зала.

От СДВР веднага се заеха с разследването на случая, но на този етап не разкриват повече подробности за станалото. Известно е само, че в близост до мястото на стрелбата е открит опожарен автомобил, който органите на реда смятат, че може да е бил използван от убиеца и/или други свързани лица.

По информация на "bTV" убитият е Георги Христов - Тинето, който е бил осъден на доживотен затвор, а след това издирван от Интерпол и заловен в Испания през 2012 г. През 2014 г. присъдата му е била намалена на 14 г. затвор, но не е ясно кога той е излязъл на свобода.

"Дспорт" пък пишат, че свидетели са разказали, че са чули няколко изстрела в ранните часове на деня, а сигналът към полицията е подаден в 8:00 часа.

Съобщава се още, че близките на убития Георги Христов, са пристигнали в района и след това са си тръгнали от мястото видимо разстроени.

Полицията продължа с огледите на място, а работата на футболния Левски не е възпрепятствана по никакъв начин - от 16:30 ч. Станимир Стоилов ще изведе играчите си за тренировка!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички