Заради липсата на пари: В Левски обсъждат за името на стадион


Заради липсата на пари: В Левски обсъждат за името на стадион
Снимка: Sportlive.bg

2351 0

Липсата на пари в касата на Левски е извадила на по­каз идея, която е свързана със Спас Русев. Като бивш собственик на "Виваком" той може да съдейства ком­панията да оттегли марка­та си от името на стадио­на. Към този момент той се казва "Виваком Арена Геор­ги Аспарухов". Договорът, който бе сключен преди 3 години, има още толкова срок.

През 2017 година, за да преодолее всички пречки пред рекламния контракт и да избегне конфликта на ин­тереси като притежател на акции и в БТК, и ПФК Лев­ски, Спас Русев предостави на Даниел Боримиров част от своите акции. Парите по този договор бяха изхарчени на момента, а от клуба се надяват, че Спас Русев ще помогне тази обвързаност да бъде прекра­тена сега и да потърсят друга голяма компания, коя­то да даде името си срещу солидна сума, твърди "Тема спорт".

От февруари 2019 година сектор А се казва "Щрабаг", а строителната компания е спонсор на клуба от 2015 го­дина. Не е ясно обаче до кога централната трибуна на стадиона ще носи това име и срещу каква сума. Възмож­но е рекламата да бъде удъл­жена срещу ангажимент за изграждането на козирка.  Междувременно бе съобщена доста притеснителна новина за Левски, а именно, че може да загуби европейския си лиценз.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички