Какво се случва с билетите за Левски - Айнтрахт? Онлайн има за сектор "Б", на място - за сектор "В" (СНИМКА)


Какво се случва с билетите за Левски - Айнтрахт? Онлайн има за сектор "Б", на място - за сектор "В" (СНИМКА)
Снимка: БГНЕС

3329 0

Огромният интерес към сблъсъка между Левски и Айнтрахт Франкфурт създаде объркване относно това колко билета и за кои сектори остават. Освен това на няколко пъти платформата, от която се закупуват онлайн, бе претоварена от многото опити за влизане.

Към този момент (привечер - вторник, 22-ри август) пропуски все още са налични. Противно на излезлите информации, това важни не само за сектор "Г". Билети има и за сектор "Б", като репортер на SportLive.bg предаде, че те се продават на място под хартиена форма.

Колкото до онлайн пропуските, на схемата (можете да я намерите по-долу в материала) ясно личи, че са към привършване. Съвсем скоро се очаква пропуските и за сектор "Г", и за сектор "Б" да бъдат изчерпани.

Не е ясно дали въпреки това от клуба няма да пуснат в продажба още билети, тъй като тази практика се забеляза в последните седмици. Трябва да се отбележи, че тогава ставаше въпрос за домакинства на стадион "Георги Аспарухов", а сега "сините" ще приемат съперника си на Националния стадион "Васил Левски". Поради мачовете с Айнтрахт Франкфурт пък от Левски отмениха още един мач от Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички