Какви са първите впечатления в Левски от Начо Монсалве?


Какви са първите впечатления в Левски от Начо Монсалве?
Снимка: Getty Images/Guliver

2614 0

Левски направи впечатляващ трансфер, привличайки централния защитник Начо Монсалве, който има изяви за испанския гранд Атлетико (Мадрид). Бранителят вече тренира известно време със "сините" и е оставил страхотни впечатления с изявите си.

Отборът се подготвя на лагер в Хърватия, а Славиша Стоянович и останалите треньори са много доволни от представянето на новата си звезда. Монсалве дойде като свободен агент, след като разгрогна с втородивизионния нидерландски НАК Бреда. В последно време той има проблеми с контузии и към момента не е напълно готов физически.

Въпреки това, той е блеснал с физическите си умения и с пласирането си по игрището, информира "Тема спорт". Неслучано Стоянович вижда в него новия лидер на защитата, а и на целия отбор. Припомняме, че и друг централен защитник бе привлечен от Левски - Ребин Сулака.

Колкото до групата на "сините" - състоянието на Мартин Райнов се е подобрило значително, но халът Илия Юруков е получил контузия по време на тренировка, която ще стопира временно подготовката му. Междувременно Луи Нганиони може да бъде отпратен отново от Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички