Николета издаде защо не ходи на мачове на Ники Михайлов и че не е от Левски


Николета издаде защо не ходи на мачове на Ники Михайлов и че не е от Левски
Снимка: Instagram

7531 0

Половинката на Николай Михайлов Николета Лозанова призна, че не обича да ходи на стадиона и да гледа мачовете на вратаря. Тя разкри и че не е фен на Левски, а на чуждестранен клуб. Известната плеймейтка сподели още, че не се бърка в работата на любимия си.

"Аз харесвам да гледам мачовете му по телевизията. Не съм окей да ходя на стадиона. Първо, страх ме е да не му вкарат гол. Второ, няма да ти преразказвам какво „въодушевление“ става на трибуните (Усмихва се). Самата истина е, че харесвах повече, като ходихме на мачове в чужбина", заяви Лозанова пред "Марица".

"Не му се бъркам във футбола, ако това имаш предвид. Николай подхожда много сериозно, това е неговият живот и аз уважавам професията му. Съжалявам само, че понякога нещата се представят повърхностно в медиите. Че днес всички ги обичат, утре всички ги хулят. В чужбина това не е така, но не ми се говори по тази тема", допълни тя.

Запитана от кой отбор е, Николета изненада: "Бъркаш, че ще кажа Левски. Не е тайна, че съм от Реал Мадрид". А как половинката на Михайлов е "унижила" Мария Шарапова вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички