Славиша Стоянович посочи какво трябва да поправи Левски преди подновяването на сезона


Славиша Стоянович посочи какво трябва да поправи Левски преди подновяването на сезона
Снимка: https://levski.bg/

1283 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович сподели пред ЛЕВСКИ ТВ впечатленията си от контролата срещу Олимпия Любляна, спечелена с 1:0.

"Специално през първото полувреме имахме добри положения. Малко успокоихме темпото след това. Имахме много натоварени тренировки и сега влизаме в момента, в който повече да залагаме на тактика, а не толкова на интезивни тренировки.

Имахме хубави шансове за гол днес, но трябва да поправим концентрацията в наказателното поле. Доволен съм от динамиката. Много тичане, много агресия, но имаме доста работа в тактически план и се надявам малко да се поуспокоим. Да работим с глава, а не с физика", сподели Стоянович.

"Тежко е да коментирам Луи Нганиони веднага след мача. Има още тренировки има и още един мач. След това ще видим. Има конкуренция и в защита, и при халфовете, трябва да намерим добра схема за всички. Като направим смени да държим ниво.

Всички отбори в контролите са добри. Трябва да направим добър анализ и утре имаме две тренировки. Ще дам на някои шанс, които досега не са имали шанс да се докажат", добави специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички