Меле и червени картони белязаха приятелския мач на Левски с Олимпия


Меле и червени картони белязаха приятелския мач на Левски с Олимпия
Снимка: Оф. сайт на Левски

2475 0

Столичният гранд Левски победи Олимпия (Любляна) с минималното 1:0 в приятелска среща преди старта на пролетния дял в Първа лига. Двубоят обаче загуби приятелския си характер в края на първата част, когато Здравко Димитров си изпусна нервите, а това доведе до меле между двата отбора и червен картон за футболиста на "сините". Червен картон получи и играч на Олимпия, но в друга ситуация през второто полувреме. Единственото попадение в срещата пък отбеляза Найджъл Робърта в 17-ата минута.

Футболистите на Славиша Стоянович контролираха изцяло играта през първата част като още в седмата минута Здравко Димитров стреля от границата на наказателното поле, но над напречната греда. Секунди след това Стивън Петков имаше шанс да отбележи след удар с глава.

В 17-ата минута натискът на „Левски“ даде резултат и Найджъл Робърта даде аванс на „сините". Здравко Димитров качи топката на главата на нидерландеца, който изпрати топката в долния десен ъгъл. В 22-ата минута Стивън Петков получи травма и бе заменен от Мартин Петков. В 36-ата минута Симеон Славчев изведе Мартин Петков сам срещу вратаря. Младокът опита да го прехвърли, но Фрелих успя да избие. В 40-ата минута Здравко Димитров бе настъпен от Финк, след което той отвърна и бе изгонен от игра.

През втората част Звонимир Микулич застана под рамката на вратата на мястото на Николай Михайлов, а Марин Петков влезе вместо изгонения Здравко Димитров. В 56-ата минута Илия Юруков замени Симеон Славчев. В 62-ата минута Джорде Иванович също получи червен картон след поредица от нарушения. В следващата минута Матео Стаматов замени Луи Нганиони, а в 68-ата шут на Тома Даске мовеше да застраши словенците, но ударът попадна точно в ръцете на вратаря. До края двата тима се вкопчиха в здрава битка, но до нови попадения така и не се стигна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички