Георги Дерменджиев посочи 3 сериозни грешки на Младен Кръстаич в националния отбор


Георги Дерменджиев посочи 3 сериозни грешки на Младен Кръстаич в националния отбор
Снимка: БГНЕС

9748 0

Бившият национален селекционер Георги Дерменджиев упрекна заемащия в момента поста Младен Кръстаич за някои негови решения. Бившият треньор на Лудогорец обяви, че подкрепя футболистите, викани от сърбина в цикъла за Евро 2024.

"Предвид идеята за подмладяване на отбора, той (Кръстаич, б.а.) може би смята, че е на прав път. Но се дават прекалено много възможности на играчи, които не заслужават да бъдат национали. Изпробват се футболисти с доводите, че някой е млад и че е играл някъде в чужбина. Един пример е дебютантът Лукас Петков. Едва ли не трябва непременно да дойде в националния отбор", каза Дерменджиев пред "България днес".

"Това нарушава колектива, класата и това, че отборът трябва да се обиграва. За тези момчета това е важно. Аз ги подкрепям и мисля, че в тях има много възможности. Надявам се, че след време отборът ще показва друго лице. Има много момчета, които дават всичко от себе си", продължи треньорът.

"Някои футболисти не играят на правилните позиции, което не им дава възможност да се изявят по най-добрия начин. В крайна сметка момчетата се стараят и искат да дадат максимума от себе си за емблемата, но това са възможностите им", завърши той. Според Младен Кръстаич само в 1 от 5-те си мача сме играли лошо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички