Йовов на път към Франкфурт: Тръгваме с надежди Левски да играе като в първия мач


Йовов на път към Франкфурт: Тръгваме с надежди Левски да играе като в първия мач
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

897 0

Членът на Управителния съвет на Левски Христо Йовов сподели, че очаква от тима същата игра в реванша с Айнтрахт като тази, която показа на "Васил Левски" преди седмица. Бившата звезда на "сините" замина с отбора за Франкфурт, където утре ще се състои реваншът в плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите.

"Тръгваме с добро настроение и надежди, че Левски ще играе по същия начин, както в първия мач. Смятам, че всеки, който е гледал мача, е останал доволен от представянето на Левски, не само на Левски, а на български тим в Европа", заяви Йовов пред медиите.

"Очакванията към Левски винаги са големи. Смятам, че се представихме на много добро ниво. Бих желал да пожелая успех на тима и на феновете, да се зарадват на една добра игра и може би продължаване", допълни той.

По повод очакваната много неприятелска атмосфера по трибуните в Гермния той заяви: "Смятам, че след това шоу, което изнесе българската публика в София, няма място за изненада". А ето какво очаква от реванша 'синята" легенда Стефан Аладжов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички