Мъри: Няма да играем опълченски и да чакаме, трябва да изглеждаме гордо


Мъри: Няма да играем опълченски и да чакаме, трябва да изглеждаме гордо
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

2309 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов посочи как тимът ще се върне към старите си успехи. Той коментира тежката седмица, която предстои на "сините" и започва от днес с гостуване на Лудогорец в полуфиналите на Купата на България.

"Не можем да искаме да се върнем на старите успехи, ако не играем гордо и в стил "Левски". Въпросът е как ще се представим и какво ще е нашето настроение. То винаги е бойко. Нашата публика очаква от мен и отбора динамична игра. Нямаме какво да губим. Ще се радвам крайният изход от полуфинала да се реши още в Разград, ако е в наша полза. Няма да играем опълченски и да чакаме. Левски трябва да изглежда гордо във всеки мач", заяви наставникът, цитиран от "24 часа".

"Седмицата е доста ключова за амбицията ни за евротурнирите. Даже и да се класираме за финал и да бием ЦСКА, не ни е гарантирано, че ще играем в Европа, защото изоставаме много. В момента не можем да скочим много високо. Трябва да направим всичко възможно, Левски няма какво да загуби с оглед позицията, от която започнахме сезона", продължи Стоилов.

"Можем да държим Лудогорец и ЦСКА в напрежение през следващия сезон, ако продължаваме така. В момента имаме периферна роля, но имаме качество. При всички положения, който и да е, няма да избяга лесно от Левски", завърши той. А ето какво каза Анте Шимунджа за Левски преди двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички