Изненада: Божков преговаря за нов стадион на Левски от почти година?


Изненада: Божков преговаря за нов стадион на Левски от почти година?
Снимка: Оф. сайт на Левски

6330 0

Ръководството на Левски в лицето на собственика Васил Божков води преговори за изграждането на нов стадион на клуба. Това призна представителят за България на компания "Lagardere Unlimited" Ива Георгиева в интервю за "Гонг".

"Да, от месец март 2019 г водим преговори за изграждане и управление на нов футболен стадион с ръководството на ПФК Левски, в лицето на г-н Васил Божков. Разговорите с клуба започнаха след неговото посещение и на част от екипа му в Будапеща, където имаха възможност да видят "дома“ на най-престижния футболен клуб на унгарците Ferencvaros Torna Club (FTC). Ръководството на Левски помоли за конфиденциалност на разговорите и това е напълно разбираемо", заяви Георгиева.

Тя призна също, че по време на първата им среща с Божков е получила уверение, че той има дългосрочни намерения към клуба. Преговорите са били стигнали до етапа на предаването на предварителен модел на договор.

"По време на срещата ни с него той не остави у нас впечатление, че тепърва пред него стои въпросът с осигуряване на необходимите средства. Откъде точно ще дойдат парите за финансирането на проекта може да каже само г-н Божков", допълни дамата. А колко пари влага в Левски на този етап Васил Божков, според председателя на НКП, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички