Васил Божков е предупредил, че може да няма пари за Левски заради новия закон за хазарта


Васил Божков е предупредил, че може да няма пари за Левски заради новия закон за хазарта

2752 0

В неделя се проведе среща между феновете на Левски и Васил Божков, която продължи близо 2 часа. След нея нито от привържениците, нито от клуба коментираха какво е било обсъждано, но по-късно видео от нея бе публикувано от 7dnilevski.com.

В записа Васил Божков говори за създалата се ситуация около бизнеса му, която може да се отрази сериозно на финансирането на Левски и по-точно, ако бъде прието предложението за промени в Закона на хазарта, за което се заговори в края на миналата седмица.

Ето какво казва Васил Божков пред запалянковците, като са цитирани единствено фразите, които се разбират напълно. "Ако няма лотария, няма да имам пари да давам на Левски. От тук нататък трябва вие да решите как ще се представя отбора. Знаете какво направихме. Школа направихме, стадиона щяхме да го довършим тази година. Отборът ни е силен, имаме шансове за купа, шансове за първо място в шампионата, но нещата бяха до тук. Трябва да решите какво, как и защо. Това е ситуацията. Атаката идва от Валери Симеонов. Той внася законопроекта. Ако се гласува това нещо - край!". Очаква се през тази седмица да има нова среща между привържениците и Божков.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от На фокус


Ерлинг Холанд с нова порция рекорди, но този път в Шампионска лига

Голямото име днес ще е Ерлинг Холанд - детето-чудо на световния футбол, което изгря на най-голямата европейска...

Реклама
Реклама