Левски забрани знамената и всички други предмети за хореография в Сектор "А"


Левски забрани знамената и всички други предмети за хореография в Сектор "А"
Снимка: Официален сайт на Левски

3986 0

От Левски обявиха важна промяна за феновете, които посещават сектор А на стадион "Георги Аспарухов". Влизат нови правила, които забраняват всякакви предмети, които помагат за организирането на хореография. В това число знамена, тъпани и пиротехнически изделия.

На тази трибуна в последната около година са фракциите, които напуснаха сектор Б - "Южна Дивизия" и "Синя Хунта" и се преместиха в блок 5 на централния сектор под името "Ултрас Левски". На последния мач на "Герена" срещу Арда също не се позволяваше да бъдат закачени знамена на оградата, а с това съобщение от клуба официализират нововъведението.

Ето и цялото съобщение на "сините":

Левскари, от предстоящата в четвъртък, 31.10, домакинска среща срещу „Дунав“ в сила влизат нови правила относно пропусквателния режим в Сектор „Strabag“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“.

На официалната трибуна няма да бъдат допускани знамена, тъпани, мегафони, пиротехнически изделия и други предмети, предполагащи организирането на хореография.

Очакваме ви с шалове в ръка и облечени в любимите си клубни артикули, за да подкрепим заедно „сините“!

Само „Левски“!

По-рано днес младата звезда на Левски Станислав Иванов бе избран за най-добър играч на месец септември. Ето какво сподели при награждаването.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички