Хиндлиян обяви колко пари дава Божков за Левски и още подробности от срещата с него


Хиндлиян обяви колко пари дава Божков за Левски и още подробности от срещата с него
Снимка: БГНЕС

4378 0

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян обяви изтеклия запис от срещата на феновете с Васил Божков като "мерзка история". Въпреки това, той самият издаде някои неща от първата по рода си досега среща между фенове и собственика на клуба. Той посочи каква сума към момента дава бизнесменът за издръжката на клуба.

"В момента се дават около 2 млн. лева за издръжка, ако лицензът на Националната лотария бъде отнет, той няма да има възможност да дава тези пари. Имаше послания от негова страна: "Мислете какво да правим", "Вижте се с Борисов". Ние поискахме среща с Борисов, но не защото господин Божков ни е посъветвал. Очакваме отговор на нашето искане, водени от идеята, че трябва да чуем и другата страна. Водени сме от идеята, че в последните години очевидно има намеса на държавата във футболен клуб Левски", коментира Хиндлиян пред bTV.

"Неговата идея е била да направи Левски функциониращ клуб, който да се самоиздържа. Ако това е така, би било много добре. Това означава, че сме имали прецедент, защото с предишните съдържатели на Левски не се случваше така. Но дали това е истина или не, не мога да кажа", допълни "синият" фен. Вижте какво казва Божков на феновете на изтеклия запис тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички