"Изключително много нерви ми коства, побелял съм абсолютно": Сираков за ситуацията в Левски


"Изключително много нерви ми коства, побелял съм абсолютно": Сираков за ситуацията в Левски
Снимка: levski.bg

3394 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков даде любопитно интервю. В него той призна, че да оправи ситуацията в Левски му е коствало много нерви за тези три години, но и че е сигурен, че ще измъкне клуба.

"Изключително много нерви ми коства. Три години. Побелял съм абсолютно, преди не бях чак толкова побелял. Виждах отстрани, че клубът се управлява лошо и че затъва. В същото време знам и съм сигурен, че мога да измъкна клуба от тази ситуация - и ще го измъкна.

Най-важният ни мач на Левски не е сега с Лудогорец, най-важният ни мач на Левски е с НАП. Но малко по малко, мисля, че в най-скоро време - до един-два месеца, ще имаме решение по този въпрос" - започна той.

Впоследствие бе насочен и към старши треньора на отбора Николай Костов. Сираков показа, че е много доволен от работата на специалисти, като заключи, че той се ползва с безрезервно доверие към него.

"Точно за три месеца работа, мисля, че не би трябвало да има нито един левскар, който да подлага под съмнение работата и качествата на Николай Костов. При мен той се ползва с безрезервно доверие.

Те знаят, че съм президент на клуба, това им е достатъчно. Не съм от тези ръководители, които държат днешните футболисти да знаят те кои са били като играчи. Дай Боже след време да постигнат по-големи успехи от тези, които ние сме постигнали" - каза още Сираков пред "Диема спорт". Малко след това Левски и Лудогорец се изправиха в дербито на кръга (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички