Батков засегна ЦСКА: Отборът от Борисовата градина, Левски и Лудогорец ще решат първенството


Батков засегна ЦСКА: Отборът от Борисовата градина, Левски и Лудогорец ще решат първенството
Снимка: БГНЕС

6094 0

Бившият собственик на Левски Тодор Батков говори след откриването на паметника на най-голямата легенда на тима Георги Аспарухов - Гунди, който е поместен в столичния квартал "Гео Милев". Той говори по актуални теми около "сините", както и за битката за титлата.

"Спасението на клуба е най-големият риск, по който трябва да се работи. В спортно-техническа част клубът се справя добре. Левски не стои зле. Има какво да се желае. Винаги съм бил привърженик да се дава повече шанс на млади футболисти. Има 2-3 момчета, които постоянно са на пейката, но трябва да им се дава шанс. Още толкова играят постоянно и ще станат големи футболисти. Когато трябва да покриеш един милион, а го нямаш, и ти предлагат оферта - налага се да направиш компромис. Трудно се балансира, но всичко се свежда до това", заяви Батков.

Битката за титлата

Първенството ще се реши от отбора от "Борисовата градина", Левски и Лудогорец. Локомотив Пловдив и Черно море и преди са имали такива проблясъци, но видяхте вчера какво стана в Испания - Реал гостува на Жирона и го приземи бързо. И при нас ще се случи. Очаквам победа за Левски срещу ЦСКА и Лудогорец", допълни той. На откриването на паметника Гунди присъстваха над 1000 души.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички