Батков се предложи на Левски и отчете: Докарахме го дотам, че чакаме двама да вземат паспорти и да играят за България


Батков се предложи на Левски и отчете: Докарахме го дотам, че чакаме двама да вземат паспорти и да играят за България
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6271 0

Бившият собственик на Левски - Тодор Батков, присъства при откриването на паметника на легендата Георги Аспарухов в столичния квартал "Гео Милев". 

Той засегна куп теми, свързани пряко с Левски и българския футбол. Батков подчерта разочарованието си от отношението към младите български таланти и липсата на качествени кадри за националния тим.

Специалистът е готов и да организира среща между ръководството на столетния клуб и организираните фенове, които от месеци са лоши отношения.

Коментарът на Батков

"По-добре късно отколкото никога. Гунди винаги е бил в сърцето на повечето българи и не само в привържениците на Левски. Голяма личност, кавалер, патриот, футболист.

Прекалено много пари влязоха във футбола, вероятно заради това вече няма толкова кавалери във футбола. И сега има хора със спортно-технически и морални качества. Може би не може да пробият, погледнете школите и кажете дали най-добрите деца получават шанс. Колко от българчетата получават шанс в нашите отбори?

Сега двама от Левски чакат да вземат гражданство, за да играят за националния отбор - до там го докарахме. Днес е повод да се замислим, включително БФС. Нужни са някакви лимити - има отбори без българи в отбора. Публиката ходи и аплодираха не футболисти, а спомени и емблема. 

Веднъж за винаги всички трябва да се помирят. Аз не съм се крил, дори когато са ме ругали. Трябва да продължаваме напред заедно. Трябва да се седне на месата и разговаря. Готов съм да инициирам среща между фенове и ръководство. Доколкото знам има желание да се разрешат проблемите", обясни Батков пред медиите. 

Следете тази вечер от 20:30 часа Левски - Лудогорец НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички