"Гунди е всичко за левскарите" - над 1000 души присъстваха на откриването на паметника на Георги Аспарухов


"Гунди е всичко за левскарите" - над 1000 души присъстваха на откриването на паметника на Георги Аспарухов
Снимка: БГНЕС

1049 0

Днешният ден за "сините" фенове се очертава като истински "левскарски" за тях. Часове преди на "Герена" Левски да приеме отбора на Лудогорец бе открит дългоочаквания паметник на най-голямата легенда на тима Георги Аспарухов-Гунди. Той се намира в квартал "Гео Милев".

Паметникът е изграден по идея на фенклуб "РЕДУТА", осъществена от Инициативния комитет "Привърженици на ФК Левски", Асоциация „Levski Family", както и на всички дарители.

Преди церемонията бе отбелязано, че на откриването присъстват и част от роднините на легендарния №9 на Левски и България.

На мястото имаше около 1000 привърженици на "сините", както и куп легенди на Левски. Една от тях бе Елин Топузаков, който каза няколко думи по повод специалното събитие: "Гунди е всичко за левскарите. Всички в съблекалнята знаят кой е той. Някои повече - други по-малко. Мисля, че те са наясно. В България нещата не стоят по канален ред и всичко да се случва когато трябва. По-добре сега отколкото никога". Тодор Батков също бе сред присъстващите, като даде своето мнение за битката за тилата у нас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички