Изфукаха се! Левски се похвали с националите си


Изфукаха се! Левски се похвали с националите си
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1959 0

От Левски не пропуснаха да се похвалят с националните си футболисти. От клуба изтъкнаха, че седем играчи са получили повиквателни за националните селекции на своите страни. Двама от тях са сред избраниците на селекционера Младен Кръстаич - Андриан Краев и Патрик-Габриел Галчев.

През септември ще се играят европейски квалификации за мъже и младежи. Ще има и контролни срещи.

 

Ето какво написаха от клуба: 

" Силното представяне на отбора на „Левски“ не е останало незабелязано и тимът може да се похвали с цели 7 национали. Андриан Краев и Патрик-Габриел Галчев са повикани от селекционера на националния тим на България Младен Кръстаич. Те ще могат да вземат участие в приятелския двубой с Иран на 7 септември на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив и при гостуването на Черна гора в европейска квалификация на 10-и.

 Вратарят Пламен Андреев и Асен Митков пък са част от младежкия тим, който ще играе две европейски квалификации – като гости на Естония на 7 септември и като домакини на Израел на 12-и. За формацията до 19 години пък е повикан героят при победата на Ботев Враца Преслав Бачев, който ще може да вземе участие в тренировъчен лагер и приятелски срещи в Гърция.

 Левски може да се похвали и с двама национали извън рамките на родните формации. Хосе Кордоба традиционно е част от състава на Панама, а Жереми Петрис е повикан за Мартиника. Любопитното е, че те ще играят помежду си на 8 септември в мач от зона Конкакаф. Панама на Кордоба ще срещне и Гуатемала на 11 септември, а Мартиника ще се изправи срещу Кюарасао на 10-и.

 ПФК Левски“ е изключително горд със своите футболисти и им пожелава силно представяне за националните им отбори".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Бивш вратар на Левски засипа със суперлативи Мъри Стоилов и отсече: Феновете щяха да напълнят не един, а два стадиона за Айнтрахт

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички