Ивелин Попов сподели първите си впечатления от тренировките в Левски


Ивелин Попов сподели първите си впечатления от тренировките в Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3344 0

Едно от двете нови попълнение на Левски (до момента) - Ивелин Попов, даде кратко интервю пред клубната телевизия на "сините", в което говори за първите си впечатления от тренировките под ръководството на старши треньора Станимир Стоилов.

"Обстановката е много добра, много приятна за работа и се чувствам наистина страхотно и зареден с положителни емоции. Няма нищо непознато за мен, много хора познавам, с други се опознавам тепърва, но всичко върви страхотно. В Балкана се води доста добра подготовка, климатът е добър, терените са в добро състояние и даже се радвам, че вали повече дъжд и теренът е по-бърз", каза Попов относно ситуацията в Боровец, където Левски е на летен лагер и добави:

"Със Станимир Стоилов винаги е приятно да се работи. Той обича да се майтапи с футболистите, това го е запазил... много лесно се работи с него".

"На младите играчи им казвам, че на тази възраст да са в първия отбор на Левски е голям шанс и им давам съвети да работят много повече на тренировки, съответно после и на мачовете, да се развиват като футболисти, а след време и в по-големи отбори. Даже вчера (б.р. - 9 юни) тренирахме с момчета от академията и съм приятно изненадан, направиха ми добро впечатление".

"Знаете много добре, че треньорът повтаря постоянно, че целите на Левски трябва да са най-високите. Аз не се разграничавам от това и, живот и здраве, да мине жребият - стартираме", каза Попето за предстоящото завръщане на "сините" в европейските клубни турнири. 

Вижте още: Търпението на Станимир Стоилов свърши: Левски се отказва от ново попълнение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички