В Левски са изумени - на терена се заформя страховит тандем?


В Левски са изумени - на терена се заформя страховит тандем?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3587 0

На 4 юни родният гранд Левски стартира своята лятна подготовка преди старта на сезон 2022/23, в който тимът ще води борба на три фронта - Първа лига, Купа на България и квалификации за груповата фаза на турнира Лига на конференциите.

Вчера, 8 юни, "сините" футболисти заминаха на подготвителен лагер в Боровец, а старши треньорът Станимир Стоилов даде обширна пресконференция, по време на която предупреди шефа на НАП и коментира слуховете за съмнителен мач с участието на неговия отбор (подробности четете в линка).

До момента на "Герена" обявиха официално две нови попълнения - Ивелин Попов и Анте Блажевич, а същевременно Драган Михайлович напусна, след като двете страни не успяха да се разберат по параметрите на новия договор.

"Мач Телеграф" пише, че 34-годишният Попов вече е започнал да впечатлява съотборниците си и треньорския щаб, тъй като за краткото време, откакто е в клуба, е сформирал "убийствен тандем" с лявото крило Уелтън! Изданието допълва, че двамата са демонстрирали чудесно разбирателство на терена, "развинтвайки" колегите си, макар и при игра на малки вратички.

През пролетния полусезон в Първа лига, 24-годишният бразилец изигра 14 мача за Левски, в които се отчете с 3 гола и 3 асистенции, а надеждите на "Герена" са, че с времето ще се изгради още по-добра връзка между него и опитния Ивелин Попов.

Вижте още: Венци Стефанов назова с какво ще бъде запомнен спортният министър Радостин Василев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички