Три са причините, поради които Ивелин Попов се е отказал от националния отбор


Три са причините, поради които Ивелин Попов се е отказал от националния отбор
Снимка: Оф. сайт на Ростов

5235 0

Доскорошният капитан на България Ивелин Попов разкри какви са причините  да се откаже от националния отбор по футбол. Атакуващият халф обяви оттеглянето си преди евроквалификацията с Чехия, в която записахме първа победа от година насам

Негативизмът е първата причина. Втората е, че за някои футболисти националният отбор не е приоритет, а третата е свързана с досегашния директор Йордан Лечков и неговите критики към отбора. 

"Той има заслуга за нездравата атмосфера. В моята глава аз разбирам, че директор и отговорник за националния отбор трябва да защитава футболистите след мач, така е редно. А не да се нахвърля и да обяснява "това е класата, толкова можем". Нека да ги казва тези неща в съблекалнята, а пред хората да ни защитава

Стигало се е до там да тренираме шест човека или някои да се правят на контузени, когато дойде даден мач. Също така са поставяли почивките си на първо място пред националния отбор", заяви Попов пред Канал 3.

Въпреки това националният селекционер Георги Дерменджиев не се е отказал да продължи да убеждава Попов да облече отново националната фланелка. Завръщането на Ивелин може да е само с цел да помогне в баражите за класиране на Евро 2020, но може да е и по-дългосрочно. Зависи от разговора с Дерменджиев. А кога, според самия Попов, той е взел решението за оттегляне, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички