Ивелин Попов може да не напуска Ростов, получи си част от заплатите


Ивелин Попов може да не напуска Ростов, получи си част от заплатите
Снимка: Оф. сайт на Ростов

7988 0

Бившият капитан на България Ивелин Попов може да остане в Ростов. Това пишат медии в Русия и обявяват, че руският клуб се е постабилизирал финансово, което бе основната причина да се заговори за напускането на национала. На Попов и колегите му са били изплатени по 2 от дължимите 3 заплати от клуба. Това се е случило преди шампионатния мач с Урал.

"Когато излизаш на терена, никога не мислиш за пари. Но, ето, буквално в часовете преди мача с Урал ни бяха изплатени по две заплати на всички в клуба. Така че, финансовият въпрос не стои пред нас. Просто вече проблемът е, че не успяхме да победим за пореден път и мисля, че имаме психологическа пречка за това. Предстои ни мач със Спартак Москва и се надявам този път да бием", заяви българинът, цитиран от руски медии.

Както е известно, атакуващият халф беше опция за бившия си тим Левски, но очевидно този вариант, поне на този етап, ще отпадне. Какво каза Ивелин по въпроса дали би се върнал да играе в България вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички