Ивелин Попов припомни думи на Стоилов и заяви: Реакцията ми след гола не бе от най-спортсменските


Ивелин Попов припомни думи на Стоилов и заяви: Реакцията ми след гола не бе от най-спортсменските
Снимка: Levski.bg

19374 0

Авторът на второто попадение за Левски при победата с 3:0 над Локомотив Пловдив - Ивелин Попов, бе избран за играч на мача и сподели веднага след него, че реакцията му след вкарания гол не е била спортсменска. 35-годишният футболист припомни и думи на бившия си наставник Станимир Стоилов.

"Реакцията ми след гола не бе от най-спортсменските. Имаше дрязки преди гола, така реагирах, нищо лично. Това е спорт, това е футбол. Като цяло за мача съм доволен. Развихме хубави, бързи, комбинативни атаки. Другото, което искам да кажа – всеки един неуспех на Левски ги приемам твърде лично. Роден съм в България, семейството ми е тук, от Левски са всички. Понякога ми се иска да побеждаваме повече. Всеки неуспех ми тежи много, а успехите са изковани с труд", започна Попов.

"Добър мач за нашия отбор и се радвам, че победихме. Приятно е да извеждаш колегите, да отбелязваш гол. Трябва да се вижда колко работа се върши отборно в защита. Пропуските... ако мислите, че не ми тежат, на мен ми тежат най-много. Бил съм в трудни ситуации, но съм се изправял. Важното е да можеш да се изправиш".

"Ако гледате мачовете ни през цялата година, мисля, че първите ни полувремена са по-силни или когато допуснем гол в нашата врата. Преди 10 дни срещу Локомотив започнахме да играем, когато ни поведоха с 1:0".

"Станимир Стоилов казваше: Нямаше време, трябва да растете бързо. Това го каза 2004 година, когато тренирах с Левски".

"Най-важното е да се чистят дълговете, хората, които са в клуба и на терена, да дават всичко от себе си. Клуба да го има. Мога да гарантирам, че отборът ще се раздава, не мога да гарантирам, че ще побеждаваме всеки мач. Само в 1 мач, срещу Берое у дома, не изглеждахме агресивно. Всеки един друг мач сме доминирали и сме давали всичко от себе си", завърши нападателят.

Наставникът Елин Топузаков пък заяви, че всеки играч на Левски трябва да е готов да помогне на тима по всяко време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички