Ивелин Попов избра между Левски и заплатата в Сочи


Ивелин Попов избра между Левски и заплатата в Сочи
Снимка: БГНЕС

16071 0

Атакуващият халф на Сочи Ивелин Попов е бил на среща с хора от ръководството на Левски вчера, твърди "Блиц". Тема на разговора е бил евентуален трансфер на бившия национал на "Герена". На този етап такъв не може да има, като според играча шансът това да се случи е 1%.

Причината за това, очаквано, е финансова. Попов е обяснил пред представителите на Левски, че има договор с руския клуб до края на сезона. Ако напусне клуба сега, той ще се сбогува с няколкото заплати, които би получил до юни. А при "сините" той би получавал значително по-малко като възнаграждение.

Бившият капитан на България е оставил една вратичка между себе си и клуба, чийто юноша е. Той е обявил, че ще мисли за нов отбор през лятото и тогава може отново да разговаря с тях.

Ивелин Попов е на 34 години и краят на кариерата му се приближава. Затова той не може да бъде винен, че иска да заработи още малко в чужбина, преди евентуално да се завърне в Първа лига. Наскоро той не отхвърли възможността да се върне на "Герена" или да облече фланелката на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички