Ивелин Попов е пред завръщане в българското първенство?


Ивелин Попов е пред завръщане в българското първенство?
Снимка: Оф. сайт на Ростов

4827 0

Ивелин Попов, до неотдавна капитан на националния отбор по футбол, е пред завръщане в българското първенство, твърди "Мач Телеграф". Атакуващият полузащитник ще бъде обект на трансферен спор между двата столични гранда ЦСКА и Левски, пише изданието.

34-годишният футболист в момента играе за руския Сочи, но договорът му изтича в края на сезона. Попов не е бил титуляр в мач на своя тим от септември, затова контрактът му едва ли ще бъде подновен. Затова бившият национал със сигурност ще обмисли предложенията от родината си.

Според вестника звездата е разговарял с хора от ЦСКА преди няколко дни. Както е известно, той е работил с настоящото ръководство на "червените" в Литекс и пази добри отношения с тях. Тимът от "Българска армия" е в търсене на футболист именно на неговата позиция.

Има обаче една пречка пред евентуален трансфер на Попето в ЦСКА и тя е, че той никога не е крил, че е фен на Левски. Както е известно, халфът е юноша на "сините", но никога не е играл за първия тим. От "Герена" също искат футболиста в състава си, но техните цели и финансови възможности в момента са по-скромни от тези на големия съперник. Наскоро обаче именно Попов даде да се разбере, че дори и сега би се радвал да носи синята фланелка - ето защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички