Ивелин Попов е преминал нов преглед - ще играе ли за Левски срещу ПАОК?


Ивелин Попов е преминал нов преглед - ще играе ли за Левски срещу ПАОК?
Снимка: Levski.bg

2691 0

На 25 юни Левски победи северномакедонския Академия Пандев с 3:1 и спечели купа "Георги Соколов", но даде свидна жертва още в първите минути от сблъсъка на стадион "Георги Аспарухов".

Ивелин Попов бе първото ново попълнение на "сините" преди старта на сезон 2022/23 и тъкмо бе започнал да ентусиазира феновете на тима с изявите си в контролите, когато почувства болка и се наложи да бъде заменен още в 10-ата минута на гореспоменатия мач.

Първоначалните прегледи показаха, че Попето ще отсъства от терените за 2-3 седмици, а според "Блиц" вчера (6 юли) 34-годишният футболист отново е проверил как върви възстановяването му от мускулната травма, но лекарите са били категорични - той няма да може да играе в първия мач (21 юли) срещу гръцкия гранд ПАОК от втория кръг на квалификациите в турнира Лига на конференциите!

УЕФА прати строг французин на Левски - ПАОК, реваншът е поверен на съдия от испанската Ла Лига

Нещо повече - изданието пише, че Ивелин Попов може би ще пропусне и реванша в Солун, който е насрочен за 28 юли! Важно е да се отбележи, че "сините" имат и 3 мача от Първа лига, в които няма да могат да разчитат на бившия капитан на България - гостуване на ЦСКА 1948 (9 юли), домакинство на Спартак Варна (16 юли) и гостуване на Славия (24 юли).

Вижте още: Левски назначи нов директор в ключов сектор за оцеляването на клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички